diumenge, 27 de maig del 2018

Teletransportació en un "Xas"!

Fa uns quants mesos estava a ca na Laura, esteiem molt avorrides i començàrem a veure tutorials a YouYube. Eren les sis de la tarda quan es va reproduir un vídeo tutorial de com telen transportar-se en un “xas!”, na Laura i jo vàrem decidir intentar-ho. I ens va funcionar!.

Com deia el tutorial, primer, ens teníem que dibuixar un rellotge a la mà, acompanyat d’un estel (No sé quin sentit, tenia fer això). Segon, juntàrem les mans i creuàrem les cames (semblava que volíem anar al bany). Tercer, tancar els ulls. Quart, pensar el lloc on volíem anar (Nosaltres pensàrem, al país de “Nunca Jamás”). Cinquè, obrir els ulls. Sisè, fer somriure i dir “xas!” al mateix temps.

En aquell instant apareixerem a “Nunca Jamás”. Era meravellós! Vàrem investigar-lo tot però decidírem tornar. Per fer-ho només havíem de dir “xas!”, botar i fer una volta. I fins avui hem visitat: “Nunca Jamás”, les Maldives, “Món tecnològic”, Sàhara, Antàrtida, Hawaii, etc. El millor és que no fa falta que el lloc on ens volem telen transportar sigui real!

Per desgràcia aquell tutorial va ser eliminat, però nosaltres vàrem gravar un perquè la resta de món pogués disfrutar d’aquesta experiència.

C. G. 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada